top of page

Over ons

Patrick 2.jpg

Wij zijn Patrick en Philicy en wij runnen Schildersbedrijf Meulenberg. Schildersbedrijf Meulenberg is opgericht in 2007. Het is een relatief klein bedrijf, waardoor U verzekerd bent van een persoonlijke benadering. We nemen de tijd voor een advies op maat en een zo concreet mogelijk uitgewerkte offerte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. De wachttijden kunnen daardoor iets langer zijn, maar dat is zeker de moeite waard! 

 

In de uitvoering werken we nauw samen met diverse partners in de branche, waardoor we onder vrijwel alle omstandigheden flexibel kunnen werken. Daardoor kunt u ook voor grotere werken en speciale projecten bij ons terecht.

Wij zijn aangesloten bij De Betere Schilder, een kwaliteitsorganisatie van zo'n 400 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Erkend Betere Schilders zijn gediplomeerde vakschilders die kwaliteit van zichzelf eisen en u garantie en zekerheid bieden. Iemand aan wie u met een gerust hart de sleutels kunt overdragen. De gemiddelde klanttevredenheid van onze klanten spreekt wat dat betreft voor zich! 

Verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs!

bottom of page